jwx01.gif =
» kakkie kak:

dairee is hot
(19-04-2016 17:13:45)


» Bram:

Update van AV verslagen!
(06-05-2012 09:34:21)


» ksa oostkamp:

30 april: CHeck YOur BUtt
(30-03-2011 21:18:24)


» Jeugdraad:

Speelbossen en fuifkoffer = jeugdraad
(01-09-2010 20:11:30)


» Dagelijks Bestuur:

Een gelukkig nieuwjaar aan iedereen!
(05-01-2010 13:43:46)


Bestuur

Bram Vermeulen

Voorzitter

Tel.:-
E-mail: voorzitter@jeugdraadoostkamp.be

Studies / Werk: - Ik heb criminologie gedaan en werk nu bij de Bijzondere Jeugdzorg.

- Hey allemaal! Ik ben Bram Vermeulen uit Hertsberge en ben de voorzitter van de jeugdraad. Ik heb jaren in de Chiro van Hertsberge gezeten en ben daarna ook nog wat onnozel gaan doen bij de speelpleinwerking SPWOK en het jeugdhuis JOC. Daarna was het eens tijd voor iets anders en zo ben ik in de Jeugdraad terecht gekomen. Moet jij ook eens doen! Altijd welkom op onze AV :)


Joren Vanmullem

Secretaris

Tel.:-
E-mail: secretaris@jeugdraadoostkamp.be

Studies / Werk: Taal- en Letterkunde: Engels-Spaans aan de UGent.

Na jaren lid geweest te zijn in Chiro Sparregalm in Hertsberge was de stap naar leider vanzelfsprekend. Het duurde niet lang voor enkele oude mentors van me, me wisten te overhalen om bij de jeugdraad te gaan en na een jaartje vulde ik een zetel in het DB. Sindsdien hebben ze me daar niet meer weg gekregen en ik ben ook niet van plan binnenkort te vertrekken


Thomas Delputte

Lid

Tel.:-
E-mail: wie zoekt die vindt

Studies / Werk: Ingenieur - Architect aan de KU Leuven

Ik ben 19 jaar en al enkele jaren zet ik mij in in het JOC, het jeugdhuis van Oostkamp. Sinds vorig jaar ben ik ook monitor op speelpleinwerking waar ik mij supergoed amuseer. Sinds enkele maanden ben ik ook lid van de Jeugdraad en net als Joren ben ik niet van plan om de eerste jaren weg te gaan.


Phoebe Malfait

Lid

Tel.:-
E-mail: wie zoekt die vindt

Studies / Werk: Kleuteronderwijs aan het KHBO

Ik doe speelpleinwerking tijdens de zomer :D, de moni's van SPWOK zijn super, je kan daar mee lachen, grapjes mee uithalen, ... kortom we zijn één groot team. Speelpleinwerking doe ik, met dit jaar erbij, 4 jaar. Ik ben het nog altijd niet beu, je leert heel de zomer nieuwe dingen bij. Ik ben zelf ook 3 jaar leiding geweest in de zeescouts De Boekaniers te Brugge bij de jongsten. Als lid ben ik daar in het totaal 7 jaar geweest. Heel veel ervaringen, leuke kampen gehad, ... Ik zit in het dagelijks bestuur, omdat ik iets wil doen voor de gemeente en voor de jongeren. Ik wil mijn inzetten voor de jeugd.


{ development CSD 2008 - Design Ibe Van Roy 2009 }